KATSOMASI RESEPTIT
Sitruunainen mascarponetorttu

Resepti: Lunni leipoo

Sitruunainen mascar­po­ne­tort­tu

Resepti: Lunni leipoo

Sitruunainen mascar­po­ne­tort­tu

Tämä raikas ja helppo mascarponetorttu toimii kuin tyhjänä kankaana päätähdille, kauden marjoille. Viimeistele sitruunainen mascarponetorttu haluamillasi marjolla - äläkä säästele marjoissa!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 palaa

Pohja

Täyte

Lisäksi

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Valmista pohja. 

    Vaahdota huoneenlämpöinen voi tomusokerin kanssa vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi.

    Sekoita matalalla nopeudella joukkoon vehnäjauhot, vältä ylisekoittamasta.

    Kääri taikina tuorekelmuun, litistä ja anna levätä kylmässä vähintään 30 minuuttia.

    Lämmitä uuni 175 asteeseen ja voitele n. 20-22-senttinen irtopohjainen piirakkavuoka.

    Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä muutaman millin paksuiseksi levyksi, nosta varovaisesti piirakkavuoan päälle. Siisti reunat veitsellä.

    Paista uunissa n. 15 minuutin ajan tai kunnes taikina on saanut hieman väriä. Anna jäähtyä.

    Valmista täyte sekoittamalla aineet keskenään. 

    Levitä mascarpone pohjan päälle tasaisesti palettiveitsellä, viimeistele sitruunan kuorella ja marjoilla.

    Säilytä kylmässä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    342 kcal
  • hiilihydraattia
    22.8 g
  • rasvaa
    25.6 g
  • proteiinia
    4.9 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta