KATSOMASI RESEPTIT
Sitruunainen katkarapu-avokadorisotto
GL
MU

Resepti: Maku 02/2017

Sitruunainen katkarapu-avokadorisotto

Resepti: Maku 02/2017

Sitruunainen katkarapu-avokadorisotto

Avokado sopii mainiosti myös risottoon! Kermainen avokado ja katkaravut saavat potkua raikkaasta sitruunasta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä paistokasarissa. Lisää riisi ja sekoittele hetki.

    Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää veteen sitruunamehu, fondi ja suola.

    Lisää lientä kauhallinen kerrallaan riisien sekaan paistokasariin ja jatka kypsentämistä välillä sekoitellen. Lisää lientä aina edellisen erän imeydyttyä.

    Kypsennä, kunnes riisi on napakan pehmeää (15–20 minuuttia).

    Mausta risotto sitruunankuorella ja mustapippurilla.

    Halkaise avokado ja poista kivi. Leikkaa toinen avokadonpuolikas kuutioiksi ja soseuta toinen puolikas haarukalla. Hienonna basilika.

    Lisää risottoon katkaravut ja parmesaanijuusto, kuumenna nopeasti. Lisää lopuksi avokadot ja viimeistele basilikalla.

    Tarjoa risotto heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    92 kcal
  • hiilihydraattia
    15.9 g
  • rasvaa
    2.3 g
  • proteiinia
    1.3 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta