Sitrussalaatti ja mangosorbetti
MA
GL

Resepti: Maku 01/2010

Sitrussalaatti ja mangosorbetti

Resepti: Maku 01/2010

Sitrussalaatti ja mangosorbetti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

6 annosta

Marinadi

Lisäksi

  • 5

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Leikkaa kuoritut appelsiinit kauniiksi ja kalvottomiksi lohkoiksi. Mittaa marinadin vesi ja sokeri kattilaan. Keitä, kunnes sokeri on liuennut. Lisää likööri ja kuumenna liki kiehuvaksi. Mausta seos vaniljasokerilla. Kaada kuuma marinadi appelsiiniviipaleiden päälle ja anna maustua, kunnes viipaleet ovat jäähtyneet tai yön ajan. Jaa sitrussalaatti jälkiruokakulhoihin jääkaappiin odottamaan. Ota mangosorbetista kuhunkin annokseen kaunis pallo juuri ennen tarjoilua. Koristele sitrussalaatti ja mangosorbetti -annokset halutessasi sitruunamelissalla ja tarjoa lisänä vaniljarullavohveleita.

VINKKI

Lulo-hedelmä on kotoisin Etelä-Amerikasta. Sen mausta voit löytää sitrusta, ananasta ja raparperiakin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    200 kcal
  • hiilihydraattia
    36.3 g
  • rasvaa
    0.5 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    3.3 g
  • suolaa
    7.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta