KATSOMASI RESEPTIT
Sipulihillo
GL
MA
MU

Resepti: Maku 08/2016

Sipulihillo

Resepti: Maku 08/2016

Sipulihillo

Mausteinen sipulihillo sopii alkupalaksi ja ruokalahjaksi. Voit valmistaa hillon jääkaappiin 1–2 viikkoa ennen tarjoamista. Säilytä se tiiviissä ja puhtaassa purkissa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 vrk 15 min
  • Kuori ja hienonna sipulit. Kumoa ne kattilaan.

    Lisää omenamehu ja neilikat.

    Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Poista neilikat halutessasi.

    Lisää hillo-marmeladisokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi.

    Keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia.

    Jäähdytä ja kuori vaahto tarvittaessa pois pinnalta.

    Annostele sipulihillo puhtaisiin purkkeihin. Anna hillon tekeytyä jääkaapissa 1–2 päivää.

    Hillo sopii mainiosti yhteen esimerkiksi cheddarkeksien kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    31 kcal
  • hiilihydraattia
    5.8 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    1.1 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    9.4 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Säilöntä

    Lisää suosikiksi

    Tulosta