KATSOMASI RESEPTIT
Sinappinen parsa-perunasalaatti

Resepti: Fanni & Kaneli

Sinappinen parsa-perunasalaatti

Resepti: Fanni & Kaneli

Sinappinen parsa-perunasalaatti

Keväisen raikas perunasalaatti syntyy paahdetuista parsoista ja herneenversoista. Kastikkeessa maistuu kokojyväsinappi!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Kuori ja keitä perunat 15 minuuttia kunnes ne ovat juuri kypsiä. Valuta ja anna jäähtyä. Leikkaa perunat isoiksi paloiksi.

    Napsi parsoista puisevat tyvet pois. Leikkaa parsat muutaman sentin mittaisiksi paloiksi. Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä ja pyörittele parsoja pannulla noin 5 minuuttia kunnes ne ovat reippaan paahtuneet.

    Sekoita kulhossa perunat ja parsat. Lisää joukkoon siivutettu varsiselleri ja herneenversoja.

    Sekoita eri kulhossa kastikkeen ainekset. Kääntele kastike salaattiin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    651 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    73 g
  • proteiinia
    0.1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta