KATSOMASI RESEPTIT
Sinappinen marinadi ja grillatut porsaankyljykset

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Sinappinen marinadi ja grillatut por­saan­kyl­jyk­set

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Sinappinen marinadi ja grillatut por­saan­kyl­jyk­set

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Kuivaa porsaankyljykset talouspaperilla. Leikkaa kyljysten kylkiin viillot, niin ne eivät käpristy grillattaessa.

    Sekoita kaikki marinadin ainekset hyvin kulhossa. Laita porsaankyljykset vahvaan pakastuspussiin ja kaada marinadi kyljysten päälle. Anna porsaankyljysten marinoitua yön yli jääkaapissa.

    Ota kyljykset huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillausta. Grillaa porsaankyljykset molemmin puolin juuri ja juuri kypsiksi. Kääri porsaankyljykset folioon ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    299 kcal
  • hiilihydraattia
    72.9 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    9.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

grillaus


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta