KATSOMASI RESEPTIT
Sinappinen kantarellimuhennos
GL
MU

Resepti: Maku 04/2010

Sinappinen kan­ta­rel­li­mu­hen­nos

Resepti: Maku 04/2010

Sinappinen kan­ta­rel­li­mu­hen­nos

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Haihduta silputuista kantarelleista vesi pois kuivalla kuumalla pannulla.
    Lisää joukkoon voi ja sipuli. Lisää pannulle tuorejuusto, kerma ja sinappi. Anna sakeutua muhennokseksi.
    Mausta kantarellimuhennos viherpippurilla ja rakuunalla.
    •Nauti kantarellimuhennos suolakuoressa kypsennetyn ahvenien tai keitetyn perunan kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    136 kcal
  • hiilihydraattia
    2.5 g
  • rasvaa
    12.6 g
  • proteiinia
    2.4 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Sienet

    Lisää suosikiksi

    Tulosta