KATSOMASI RESEPTIT
Sillikaviaari – joulupöydän luksusalkupala

Resepti: Maku 08/2015

Sillikaviaari – joulupöydän luksusalkupala

Resepti: Maku 08/2015

Sillikaviaari – joulupöydän luksusalkupala

Matjessilli sekoitetaan hienonnettuihin kananmuniin, ranskankermaan, punasipuliin ja tilliin. Joulupöydässä päälle nostetaan vielä mätinokare. Voiko olla parempaa?

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Koristeluun

Muut ainesosat

  • tuoretta tilliä ja ruissipsejä tarjoiluun

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Valuta silli hyvin. Leikkaa se pieniksi kuutioiksi.

    Kuori munat ja hienonna ne haarukalla.

    Yhdistä kulhossa silli, munat ja ranskankerma.

    Kuori ja silppua punasipuli hienoksi. Lisää sipuli- ja tillisilppu silliseokseen.

    Anna sillikaviaarin maustua muutama tunti jääkaapissa.

    Tarjoa sillikaviaari rapeiden ruissipsien päältä, mädillä ja tillillä koristeltuna.

VINKKI

Mädillä koristellut sillikaviaarileivät ovat nopeasti valmiita, kun teet tahnan etukäteen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    198 kcal
  • hiilihydraattia
    1.2 g
  • rasvaa
    16.9 g
  • proteiinia
    10 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulun kalaruoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta