KATSOMASI RESEPTIT
Sillikaviaari
MU

Resepti: Maku 04/2016

Sillikaviaari

Resepti: Maku 04/2016

Sillikaviaari

Sillikaviaari on juhannuspöydän paras herkku. Silputut retiisit antavat kesäiselle sillikaviaarille kirpeyttä ja rouheana lisänä on rapeaksi paistettuja ruisleipämuruja. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Valmista sillikaviaari näin:

    Tee ensin ruisleipämurut paistamalla murusteltu ruisleipä voissa rapeaksi. Levitä murut jäähtymään talouspaperin päälle.

    Kuori ja hienonna sipuli ja leikkaa huuhdotut retiisit pieniksi kuutioiksi. Valuta sillipalat liemestään (säästä 1 rkl lientä) ja leikkaa sillit pieniksi paloiksi.

    Notkista tuorejuusto silliliemellä. Lisää ranskankerma tai kermavilli, silli- ja retiisipalat, kaprikset sekä tilli- ja sipulisilppu. Mausta seos mustapippurilla.

    Jaa sillikaviaari pieniin laseihin. Ripottele pinnalle ruisleipärouhetta ja koristele retiisiviipaleilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    228 kcal
  • hiilihydraattia
    15.9 g
  • rasvaa
    15.4 g
  • proteiinia
    6 g
  • kuitua
    2.8 g
  • suolaa
    2.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Juhannus

    Lisää suosikiksi

    Tulosta