Silakkapihvit
MU

Resepti: Maku 02/2005

Silakkapihvit

Resepti: Maku 02/2005

Silakkapihvit

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Paistamiseen

Tee näin 35 min

35 min
  • Lado puolet fileistä nahkapuoli alaspäin leivinpaperin päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä tillisilppu fileille. Aseta kunkin fileen päälle toinen filee nahkapuoli ylöspäin. Sivele pihvien pinta kevyesti öljyllä ja ripottele pinnalle korppujauhetta.

    Sulata pannulla voita ja lado pihvit kuumennettuun pannuun vierekkäin. Paista silakkapihvit hitaasti kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Tarjoa silakkapihvit perunamuusin kanssa.

    •Kevennetty: Paista silakkapihvit ilman voita uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Käytä täytteeseen lisäksi hienonnettuja kasviksia.

    •Karsittu: käytä gluteenittomiin silakkapihveihin tavallisen korppujauheen tilalla gluteenitonta korppujauhetta.

    •Uudistettu: kokeile täytteeseen erilaisia yrttejä, esimerkiksi basilikaa. Tuorejuustot tekevät täytteestä mehevän, esimerkiksi piparjuurituorejuusto sopii silakoihin loistavasti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    304 kcal
  • hiilihydraattia
    2.8 g
  • rasvaa
    23.6 g
  • proteiinia
    20.6 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    3.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta