KATSOMASI RESEPTIT
Siideri-sabayon mangolla

Resepti: Perinneruokaa prkl

Siideri-sabayon mangolla

Resepti: Perinneruokaa prkl

Siideri-sabayon mangolla

Sabayonin valmistus onnistuu myös siideristä. Se maistuu taivaalliselle sitruunassa marinoidun mangon kanssa. Koristele tarjoiluastioiden reunat sulatetulla suklaalla ja viimeistele annokset suklaamunilla.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Laita kattilaan vettä ja anna sen kiehua kevyesti poreillen.

    Ota teräskulho ja erottele sinne keltuaiset. Lisää sokeri ja vispaa kevyesti. Mittaa joukkoon siideri ja nosta kulho vesihauteen päälle.

    Vispaa koko ajan, kun sabayon alkaa saostua ja on kuohkeaa, nosta kulho kylmään vesihauteeseen.

    Kuori ja kuutioi mango ja lisää päälle sitruunamehua.

    Koristele tarjoiluastioiden reunat sulatetulla suklaalla (sulata suklaa esim. mikrossa 350w 30 sekuntia kerrallaan). Lisää astioihin pohjalle mangokuutiota ja kaada päälle jäähtynyt sabayon.

    Koristele halutessasi pienillä suklaamunilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    402 kcal
  • hiilihydraattia
    76.8 g
  • rasvaa
    9.4 g
  • proteiinia
    1.2 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    8.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta