Sienisalaattileipäset
MU

Resepti: Maku 08/2006

Sie­ni­sa­laat­ti­lei­pä­set

Resepti: Maku 08/2006

Sie­ni­sa­laat­ti­lei­pä­set

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 3 t 30 min

3 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Liota suolasienet kylmässä vedessä yön yli tai kiehauta sienet muutamaan kertaan, vettä välillä vaihtaen, kunnes suolaisuus on sopiva.

    Kuori ja kuutioi omena. Halkaise, huuhtele ja silppua purjo. Sekoita kaikki aineet keskenään ja tarkista maku.

    Anna sienisalaatin makujen tekeytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.

    Leikkaa leivästä ohuita viipaleita ja lusikoi leiville sienisalaattia.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    144 kcal
  • hiilihydraattia
    14.8 g
  • rasvaa
    7.6 g
  • proteiinia
    3.2 g
  • kuitua
    4.8 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

talvi


Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta