KATSOMASI RESEPTIT
Sienipasteijat valmiista voitaikinasta

Resepti: Perinneruokaa prkl

Sienipasteijat valmiista voitaikinasta

Resepti: Perinneruokaa prkl

Sienipasteijat valmiista voitaikinasta

Herkulliset sienipasteijat syntyvät helposti kaupan valmiista voitaikinasta. Kokeile täytteeksi esimerkiksi kantarelleja, herkkutatteja tai suppilovahveroita.

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 kpl

täyte

lisäksi

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Ota voitaikinalevyt sulamaan.

    Hienonna puhdistetut sienet ja paista niitä pannulla kunnes neste on haihtunut. Lisää voi ja hienonnettu sipuli. Kuullota hetki ja kaada seos kulhoon jäähtymään.

    Lisää joukkoon keitetty riisi ja tuorejuusto. Mausta timjamilla, suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sitruunamehua.

    Leikkaa voitaikinalevyt puoliksi ja venytä niitä hieman suuremmiksi.

    Jaa täyte voitaikinapalojen päälle ja kostuta reunat vedellä. Painele reunat tiiviisti yhteen.

    Voitele pasteijat ja paista niitä 225-asteisessa uunissa noin 15-18 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    252 kcal
  • hiilihydraattia
    14.4 g
  • rasvaa
    20 g
  • proteiinia
    3.1 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    3.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta