Sieni-punajuurisalaatti
MU

Resepti: Maku 08/2005

Sie­ni-pu­na­juu­ri­sa­laat­ti

Resepti: Maku 08/2005

Sie­ni-pu­na­juu­ri­sa­laat­ti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

20 min
  • Kiehauta tai liota suolasienet salaattiin sopiviksi. Puserra sienet huolellisesti ennen kuin silppuat ne. Lisää punajuurikuutiot ja silputtu sipuli sienisilppuun.

    Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta etikalla, sokerilla ja rouhitulla pippurilla. Sekoita kastike ja salaattiaineet. Kaada sieni-punajuurisalaatti tarjoilukulhoon ja koristele pinta persiljasilpulla.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    92 kcal
  • hiilihydraattia
    4.9 g
  • rasvaa
    7.3 g
  • proteiinia
    1.6 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

talvi


Laatinut:

Kuva:

Arto Vuohelainen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta