KATSOMASI RESEPTIT
Sienestäjän suppilovahveropiiras

Resepti: Perinneruokaa prkl

Sienestäjän sup­pi­lo­vah­ve­ro­pii­ras

Resepti: Perinneruokaa prkl

Sienestäjän sup­pi­lo­vah­ve­ro­pii­ras

Sienipiiraan salaisuus on yksinkertaiset raaka-aineet. Tässä reseptissä sienen maku on ykkösjuttu.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Pohja

täyte

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Valmista pohja nyppimällä huoneenlämpöinen voi jauhoihin ja lisää lopuksi vesi. Laita taikina jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

    Puhdista sienet ja paloittele ne pienemmiksi. Hienonna myös sipulit.

    Laita sienet pannulle ja paista niitä hetki kunnes neste on haihtunut.

    Lisää voi ja hienonnetut sipulit. Paistele hetki kunnes sipuli on kuullottunut. Mausta seos ja nosta jäähtymään.

    Painele taikina piirasvuokaan ja lisää täyte.

    Kaada päälle munakermaseos.

    Paista 200 asteessa noi 30-40min kunnes pinta on kauniin värinen. 

VINKKI

Voit halutessasi lisätä päälle vielä juustoraastetta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    332 kcal
  • hiilihydraattia
    31.2 g
  • rasvaa
    20.9 g
  • proteiinia
    5 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta