KATSOMASI RESEPTIT
Sherry-sinappisilli
MU
MA
GL

Resepti: Maku 08/2006

Sherry-sinappisilli

Resepti: Maku 08/2006

Sherry-sinappisilli

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Tee näin yli 2 vrk

yli 2 vrk
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
2 vrk
  • Sekoita keskenään sokeri, sinappi ja pippuri. Vatkaa seosta sähkövatkaimella ja lisää vuorotellen öljyä, sherryä ja etikkaa.

    Sekoita joukkoon paloiksi leikattu silli. Purkita sherry-sinappisilliseos ja anna maustua jääkaapissa muutaman vuorokauden ajan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    323 kcal
  • hiilihydraattia
    11.7 g
  • rasvaa
    26.2 g
  • proteiinia
    7.7 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    7.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta