KATSOMASI RESEPTIT
Selleriranskikset
GL

Resepti: Maku 07/2016

Sel­le­ri­rans­kik­set

Resepti: Maku 07/2016

Sel­le­ri­rans­kik­set

Paahda ranskikset vaihteeksi juuriselleristä! Maidossa kiehauttaminen ennen uunikypsennystä auttaa selleriranskiksia ruskistumaan kauniisti.

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Dippikastike

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuori sellerit. Leikkaa ne 1 1/2 cm:n viipaleiksi ja edelleen tangoiksi. Juuriselleri kutistuu kypsennettäessä perunaa enemmän. Leikkaa siis selleri ranskiksia varten paksuhkoiksi tangoiksi. 

    Keitä tankoja maidossa pari minuuttia. Valuta hyvin ja kumoa pellille. Lisää päälle öljyä ja kääntele sellerit.

    Paista ranskiksia 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Kääntele niitä pari kertaa paistamisen aikana.

    Mausta suolalla ja pippurilla.

    Sekoita dipin ainekset keskenään ja tarjoa kastiketta ranskisten kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    90 kcal
  • hiilihydraattia
    4.4 g
  • rasvaa
    7.2 g
  • proteiinia
    1.6 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta