KATSOMASI RESEPTIT
Selleri-perunarösti

Resepti: Maku 07/2016

Selleri-perunarösti

Resepti: Maku 07/2016

Selleri-perunarösti

Rösti saa lisämakua selleristä! Rapeaksi paistettu selleri-perunarösti maistuu pikkuherkkuna sellaisenaan ja lisäkkeenä broilerin tai makkaran kanssa. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

Tee näin 40 min

40 min
  • Raasta molemmat hienoksi raasteeksi. Pane raasteet siivilään ja mausta suolalla.

    Anna tekeytyä hetki ja purista pois ylimääräinen neste.

    Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne pannulla öljyssä pehmeäksi.

    Sekoita sipulisilppu, muna ja jauhot raasteeseen. Mausta pippurilla.

    Kuumenna valurautapannulla hieman voita ja öljyä. Lisää kukkurainen lusikallinen röstiseosta. Painele seos ohueksi lastalla.

    Paista röstiä kohtalaisella lämmöllä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes se on molemmin puolin rapea ja kauniin ruskea. Voit käyttää paistamiseen isoa valurautapannua tai pieniä blinipannuja, jolloin röstejä syntyy monta yhtä aikaa.

    Paista kaikki selleri-perunaröstit samoin. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    108 kcal
  • hiilihydraattia
    7.3 g
  • rasvaa
    7.6 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

rösti


Laatinut:

Kuva:

Timo Pyykkö

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta