KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuori ja kuutioi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulin kynsi. Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Lisää kuutioitu sipuli ja paista sipulia noin 5 minuuttia keskilämmöllä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja paista vielä muutaman minuutin ajan. Lisää punaviini kattilaan ja anna kiehahtaa. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree ja vesi. Kuumenna tomaattikastike kiehuvaksi. Mausta tomaattikastike chilillä, sokerilla, suolalla, timjamilla ja pippurilla. Anna tomaattikastikkeen porista miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Poista timjamin oksat. Lisää hienonnetut yrtit ja tarkista tomaattikastikkeen maku. Lisää mausteita tarvittaessa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    23 kcal
  • hiilihydraattia
    4.6 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.4 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    79.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

tomaattikastike


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta