KATSOMASI RESEPTIT
Schwarzwaldin unelmatorttu
GL

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Schwarzwaldin unelmatorttu

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Schwarzwaldin unelmatorttu

Schwarzwaldin kakku yhdistää suklaan ja kirsikat. Kokeile kakun makuja kääretortussa! Schwarzwaldin unelmatortun kruunaavat tuoreet kirsikat.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 40 min

2 t 40 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t 10 min
  • Vatkaa kulhossa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä toisessa kulhossa pähkinä- ja perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Siivilöi kuivat aineet muna-sokerivaahtoon. Kääntele lastalla varovasti tasaiseksi.

    Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja saanut kauniin värin.

    Kumoa kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille pohja ylöspäin. Irrota paistopaperi varovasti pohjasta.

    Levitä jäähtyneelle kääretorttupohjalle hilloa.

    Vatkaa kerma kuohkeaksi ja yhdistä siihen vaniljarahka. Levitä kermarahka kääretorttupohjalle ja ripottele päälle rouhittua suklaata.

    Kääri pohja tiiviiksi rullaksi. Siirrä rulla leivinpaperiin käärittynä jääkaappiin vetäytymään pariksi tunniksi.

    Siivilöi kääre­tortun pinnalle tomusokeria. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa miedolla teholla. Valuta suklaasula ­kääretortun päälle rennoiksi viiruiksi. Koristele unelmatorttu tuoreilla kirsikoilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    246 kcal
  • hiilihydraattia
    27.3 g
  • rasvaa
    12.3 g
  • proteiinia
    6 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

gluteeniton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta