KATSOMASI RESEPTIT
Schwarzwaldin triflet
GL

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Schwarzwaldin triflet

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Schwarzwaldin triflet

Gluteeniton suklaakakkupohja, valkosuklaamousse ja kirsikat ovat vastustamaton yhdistelmä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 annosta

Browniepohja

Valkosuklaamousse

Lisäksi

Koristeeksi

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Sulata suklaa ja voi mikrossa. Käytä niin tilavaa kulhoa, että voit sekoittaa siinä taikinan kaikki ainekset. Käytä alhaista tehoa, sekoita välillä.

    Lisää sokeri ja anna jäähtyä. Vatkaa joukkoon munat. Yhdistä loput aineet ja lisää taikinaan. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.

    Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Brownie saa jäädä kostean tahmeaksi. Jäähdytä hyvin.

    Kiehauta kerma kattilassa. Nosta kattila sivuun ja lisää paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä seos jääkaappikylmäksi. Vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.

    Halkaise kirsikat ja poista kivet. Paina brownielevystä lasilla tarjoiluastian pohjan kokoisia ympyröitä.

    Kokoa kakut laseihin. Nosta browniepala lasin pohjalle.

    Lusikoi päälle kirsikoita ja valkosuklaamoussea.

    Nosta päälle toinen kakkupala ja vielä pieni lusikallinen täytettä. Koristele rouhituilla hasselpähkinöillä, valkosuklaalla ja tuoreilla kirsikoilla.

VINKKI

Voit tehdä suklaakakkupohjan jo tarjoilua edeltävänä päivänä ja säilyttää hyvin peitettynä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    473 kcal
  • hiilihydraattia
    41.6 g
  • rasvaa
    31.8 g
  • proteiinia
    5.7 g
  • kuitua
    2.6 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Suklaa

    Lisää suosikiksi

    Tulosta