KATSOMASI RESEPTIT
Schwarzwaldin kääretorttu
GL

Resepti: Maku 04/2017

Schwarzwaldin kääretorttu

Resepti: Maku 04/2017

Schwarzwaldin kääretorttu

Schwarzwaldin kakku toimii mainiosti myös kääretortun muodossa. Lukijamme Pauliinan kehittelemässä kirsikkakääretortussa tumman suklaan ja kirsikoiden yhdistelmä on taivaallinen! 

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 2 min

1 t 2 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
42 min
  • Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet kulhossa ja siivilöi vaahtoon. Sekoita tasaiseksi.

    Öljyä leivinpaperi kevyesti rypsiöljyllä. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 200 asteessa 12–14 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

    Vaahdota huoneenlämpöiset tuorejuusto ja voi. Sekoita vanilja- ja tomusokerit vähitellen vaahtoon.

    Halkaise kirsikat ja poista kivet. (Jos käytät marinoituja kirsikoita, kostuta pohja kevyesti marinointiliemellä.)

    Levitä pohjalle täyte ja kirsikat. Rullaa torttu paperin avulla ja nosta jääkaappiin.

    Sulata suklaa ja vaahdota kerma. Lisää jäähtynyt suklaasula vaahtoon vatkaten. Lusikoi suklaamoussesta noin 1 desi pursotuspussiin, jossa on tähtitylla. Levitä loppu mousse tortun pinnalle.

    Kauli sokerimassa kaakaon avulla levyksi ja nosta tortun päälle. Leikkaa päät.

    Pursota kirsikkakääretortun päälle ruusukkeita ja koristele kirsikoilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    293 kcal
  • hiilihydraattia
    31.4 g
  • rasvaa
    16.9 g
  • proteiinia
    3.5 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Gluteeniton leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta