KATSOMASI RESEPTIT
Savustetut kantarellit
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2017

Savustetut kantarellit

Resepti: Maku 05/2017

Savustetut kantarellit

Saaliina pieniä kantarelleja? Savusta ja säilö ne sitten kirpakassa etikka-mausteliemessä.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Mausteliemi

Muut ainesosat

  • 1 savustuspussi

Tee näin 35 min

35 min
  • Ohjeella valmistat 2–3 dl savustettuja sieniä.

    Puhdista sienet ja laita ne savustuspussiin. Sulje pussi pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta esilämmitettyyn kaasugrilliin tai uuniin 200 asteeseen noin 10 minuutiksi. Ota pussi pois ja anna vetäytyä toiset 10 minuuttia.

    Sienten savustuessa valmista liemi. Mittaa kaikki liemen aineet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoittele, kunnes sokeri on liuennut.

    Lado sienet puhtaaseen lasipurkkiin. Kaada mausteliemi kuumana sienten päälle. Sulje purkki ja anna jäähtyä. Säilytä jääkaapissa.

VINKKI

Savustetut ja etikkaliemessä marinoidut, pikantit kantarellit maistuvat erityisen hyvin grillattujen makkaroiden ja paistetun kalan kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    125 kcal
  • hiilihydraattia
    29.3 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.4 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

50% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat1
  • Opin uutta1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Sienet

Lisää suosikiksi

Tulosta