KATSOMASI RESEPTIT
Samettinen maa-artisokkakeitto
GL
MU

Resepti: Maku 04/2003

Samettinen maa-ar­ti­sok­ka­keit­to

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Samettinen maa-artisokkakeitto valmistuu näin:

    Pane kuoritut maa-artisokka- ja perunalohkot kattilaan ja lisää vettä niin paljon, että kasvikset peittyvät.

    Lisää joukkoon kasvisliemikuutiot ja valkosipulit. Keitä kypsiksi.

    Soseuta ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella.

    Mausta maa-artisokkakeitto ripauksella valkopippuria ja lisää joukkoon kerma. Tarkista maku.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    70 kcal
  • hiilihydraattia
    9.2 g
  • rasvaa
    2.8 g
  • proteiinia
    1.3 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (30)

88% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin103
  • Helppo85
  • Hurmasin vieraat71
  • Opin uutta33
  • Ei maistunut28
  • Kaikki meni53
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (26)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: It­se­näi­syys­päi­vä

Lisää suosikiksi

Tulosta