KATSOMASI RESEPTIT
Saltimbocca

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Saltimbocca

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Saltimbocca

Ihana italialainen saltimbocca on vapaasti suomennettuna hypätä suuhun, mikä kertoo ruuan herkullisuudesta. Yksinkertainen mutta maukas ruoka tällä kertaa valmistettuna kanafileistä.

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Muut ainesosat

  • Suolaa ja mustaapippuria

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Ota kanafileet ajoissa huoneenlämpöön. Leikkaa ne sivuttain halki niin, että ne jäävät päästä kiinni toisiinsa ja saat ison levyn. Hiero pintaan valkosipulia ja ripottele päälle suolaa sekä mustaapippuria. Levitä tuorejuusto kanafileille, levitä päälle salvian lehdet tasaisesti sekä kaksi siivua parmankinkkua aina yhteen fileeseen. Kääri fileet rullalle ja sido narulla. Paista pannulla voin ja oliiviöljyn seoksessa kypsäksi. Paiston loppuvaiheessa lisää valkoviini pannuun ja pyörittele fileitä siinä. Lusikoi nestettä valmiiden fileiden päälle lautaselle. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
  • hiilihydraattia
  • rasvaa
  • proteiinia
  • kuitua
  • suolaa
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta