KATSOMASI RESEPTIT
Salted caramel -mokkapalat

Resepti: Maku 03/2017

Salted caramel -mokkapalat

Resepti: Maku 03/2017

Salted caramel -mokkapalat

Tuunaa mokkapalat uusiksi banaanilla, paahteisilla suolapähkinöillä ja täyteläisellä maapähkinävoilla. Voit tehdä salted caramel -mokkapalat jo valmiiksi pakastimeen odottamaan juhlia.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

50 palaa

Taikina

Kuorrutus ja koristelu

Muut ainesosat

  • 2 kertakäyttöistä alumiinivuokaa (Eskimo, 20 x 30 cm)

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sulata kattilassa voi. Anna voisulan jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää voisula ja muusatut banaanit.

    Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina kahteen suorakaiteen muotoiseen vuokaan (20 cm x 30 cm).

    Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes leivonnainen on tikulla testattaessa kypsä. Anna jäähtyä. Jos haluat pakastaa mokkapalat, peitä ne foliolla ja pakasta kokonaisena ja kuorruttamattomana levynä. Kuorruta leivonnainen vasta sulattamisen jälkeen.

    Sulata kattilassa voi. Sekoita haaleaan voisulaan maapähkinävoi ja tomusokeri. Levitä seos heti mokkapalojen päälle veitsellä. Seos on tanakkaa. Ripottele päälle heti suolapähkinät.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    435 kcal
  • hiilihydraattia
    46.2 g
  • rasvaa
    24.9 g
  • proteiinia
    6.7 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • Todella herkullista!
    Sokerihiirenä tuunasin sen verran että tein vain yhden vuoallisen, eli puolitin pohjan ainakset mutta kuorrutetta tein melkein koko ohjeen määrän.
    Lisäsin kuorrutteeseen vielä n. 1/4 tl suolaa ja käytin hunajapaahdettuja cashew- ja maapähkinöitä. NAM!

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Mokkapalat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta