KATSOMASI RESEPTIT
Salsa-jauhelihakeitto
GL
MU

Resepti: Marja Samuli

Salsa-jau­he­li­ha­keit­to

Resepti: Marja Samuli

Salsa-jau­he­li­ha­keit­to

Tämä salsa-jauhelihakeitto on arki-illan pelastus! Tomaattimurska ja -salsa tekevät keiton liemestä kivan punaisen. Helpon sopan raaka-ainelista on ilahduttavan lyhyt ja maukkaan loppusilauksen antavat ranskankermanokare ja avokadoviipaleet.

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Paista pannulla jauheliha kypsäksi ja kumoa se kattilaan.

    Kuori ja kuutioi perunat ja pane kuutiot kattilaan veden ja lihaliemikuutioiden kanssa.

    Keitä 10 minuuttia ja lisää sekaan tomaattimurska sekä tacokastike.

    Keitä edelleen hetken ajan, kunnes perunat ovat kypsiä.

    Kuori ja pilko avokado ja tarjoa keitto avokadoviipaleiden ja ranskankerman kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    46 kcal
  • hiilihydraattia
    2.5 g
  • rasvaa
    2.3 g
  • proteiinia
    3.4 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Jauheliharuoat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta