KATSOMASI RESEPTIT
Salmiakki-riisisuklaa

Resepti: Baking Instinct

Salmiakki-riisisuklaa

Resepti: Baking Instinct

Salmiakki-riisisuklaa

Salmiakin makuinen riisisuklaa nostaa retroherkun aivan uusiin sfääreihin! Maun salaisuus on kunnon luraus apteekin salmiakkiliuosta. Makupalettia täydentää hykerryttävän herkullisella tavalla rapeat suolapähkinät ja pehmeät lakupalat. Tuloksena on totaalisen koukuttava nami! Kuva: Sanna Peurakoski

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 15 min

2 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Mittaa kattilaan Haganol-salmiakkiliuos ja paloiteltu maitosuklaa. Kuumenna keskilämmöllä ja sekoitellen, kunnes suklaa sulaa.

     

    Lisää kookosrasva ja anna sen sulaa.

     

    Lisää seokseen muut ainekset. Sekoita tasaiseksi.

     

    Vuoraa leivinpaperilla neliön tai suorakaiteen mallinen vuoka. Levitä riisimuroseos vuokaan. Painele se lusikalla tiiviisti.

     

    Peitä riisisuklaa kelmulla tai foliolla ja nosta jääkaappiin pariksi tunniksi.

     

    Leikkaa suklaa terävällä veitsellä suorakaiteen muotoisiksi paloiksi.

     

    Säilytä suklaa viileässä.

VINKKI

Voit lisätä riisisuklaaseen kuivattuja marjoja, esimerkiksi karpaloita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    554 kcal
  • hiilihydraattia
    55.1 g
  • rasvaa
    34.4 g
  • proteiinia
    6 g
  • kuitua
    0.2 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta