KATSOMASI RESEPTIT
Salaatti uunikuivatuilla kirsikkaluumutomaateilla ja pestolla

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Salaatti uu­ni­kui­va­tuil­la kir­sik­ka­luu­mu­to­maa­teil­la ja pestolla

Tee näin 15 min

15 min
  • Huuhtele salaatit ja kuivaa hyvin. Asettele salaatit tarjoilulautasilla. Lisää uunissa kuivatut kirsikkaluumutomaatit. Revi mozzarella ja ilmakuivattu kinkku käsin paloiksi ja lisää salaattiin. Höylää parmesaanista lastuja salaatteihin. Viimeistele salaatit itse tehdyllä pestolla ja laadukkaalla balsamiviinietikalla.

VINKKI

uunissa kuivattujen kirsikkaluumutomaattien ohje löytyy täältä: http://www.maku.fi/blogit/keittiossa-kotona-ja-puutarhassa/uunissa-kuivatut-kirsikkaluumutomaatit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    21 kcal
  • hiilihydraattia
    0.5 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.9 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

tomaatti, salaatti, pesto


Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
    JÄRJESTÄ:
    Uusimmat
    Vanhimmat

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta