Sakea tomaatti-kookoskeitto
MU
MA

Resepti: Maku 01/2007

Sa­kea to­maat­ti-koo­kos­keit­to

Resepti: Maku 01/2007

Sa­kea to­maat­ti-koo­kos­keit­to

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta kuorittu tuore inkivääri. Kuumenna kattilanpohjalla öljy ja kuullota siinä sipuleita, inkivääriä ja hienonnettua juustokuminaa, kunnes sipulit tuntuvat pehmeiltä. Lisää currytahna, tomaattimurska, kuorittu ja paloiteltu peruna, vesi ja liemikuutio. Anna keiton kiehua 25–30 minuuttia miedolla lämmöllä ilman kantta.

    Lisää keittoon kookosmaito ja mausta fariinisokerilla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kuumenna keitto ja soseuta sauvasekoittimella.

    Sekoita sakean tomaatti-kookoskeiton joukkoon hienonnettu korianteri.

    •Tomaatti-kookoskeitto kulkee retkipaikalle kuumana ruokatermoksessa. Nokare smetanaa, ranskankermaa tai tuorejuustoa pyöristää keiton samettista makua entisestään.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    372 kcal
  • hiilihydraattia
    23.2 g
  • rasvaa
    29.3 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    3.3 g
  • suolaa
    2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta