KATSOMASI RESEPTIT
Sahramitryffeli

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Sah­ra­mit­ryf­fe­li

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Sah­ra­mit­ryf­fe­li

Pääsiäisen persoonallinen jälkiruoka sahramin ystävälle. Kirkkaankeltainen jälkkäri ei paljon koristeluja kaipaa, ehkä pieni sitruunamelissan lehti olisi paikallaan. Tämän kanssa maistuvat jäiset marjat.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Tee näin 8 t 15 min

8 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
8 t
  • Sulata voi kattilassa, lisää kerma. Kuumenna, lisää sahrami sekä vaahterasiirappi ja palastitut valkosuklaat. Kuumenna sekoitellen niin että suklaat sulavat. Jäähdytä hieman ja kaada pieniin annoslaseihin. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli. Koristele herkku jäisillä vadelmilla ja mustikoilla sekä sitruunamelissan lehdellä. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    583 kcal
  • hiilihydraattia
    43.3 g
  • rasvaa
    43.1 g
  • proteiinia
    6.2 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta