KATSOMASI RESEPTIT
Sahramirisotto

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Sahramirisotto

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Sahramirisotto

Keväisen keltainen maukas sahramirisotto maissin ja savustetun kinkun kera vie ruokailun hiukan hienostuneemmalle tasolle. Tämä on maailman paras ja siistein eväsruoka ja mikä väri, voitko vastustaa?

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Tee valmiiksi 8 dl kanalientä ohjeen mukaan. Silppua sipulit ja kullota rasvassa parin minuutin ajan. Lisää riisi ja sekoittele sipuleihin parin minuutin ajan. Lisää siideri ja sekoittele, anna vetäytyä. Lisää pari desiä kanalientä, sekoittele kunnes riisi imee nesteen itseensä noin viitisen minuutin ajan, lisää jälleen pari desiä kanalientä ja toimi samoin. Toista kunnes kanaliemi on käytetty ja riisi vaikuttaa kypsältä. Lisää viimeisen kanaliemilisäyksen kanssa maissi sekä sahrami. Lopuksi sekoita joukkoon pilkottu savustettu kinkku sekä reilusti ruohosipulia ja juustoraaste. Sekoita parin minuutin ajan. Tarkista maku ja lisää hiukan mustaapippuria sekä tarvittaessa suolaa. Tarjoile ja lisää päälle reilusti ruohosipulia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    87 kcal
  • hiilihydraattia
    18 g
  • rasvaa
    0.8 g
  • proteiinia
    1.7 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta