KATSOMASI RESEPTIT
Sahramilla maustettu fenkoli-lohikeitto
GL
MU

Resepti: Maku 08/2016

Sahramilla maustettu fenkoli-lohikeitto

Resepti: Maku 08/2016

Sahramilla maustettu fenkoli-lohikeitto

Mausteet tekevät tästä lohikeitosta ihanan lämmittävän ja ylellisen. Täydellinen kylmän vuodenajan lohturuoka.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Halkaise, huuhtele ja leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja silppua sipulit. Huuhtele ja halkaise chilit, poista siemenet ja viipaloi hienoksi.

    Jauha morttelissa korianterin-, sinapin- ja fenkolinsiemenet, chilit ja valkosipulinkynnet.

    Kuumenna rasva kattilassa ja lisää morttelissa murskattu tahna. Kuullota pari minuuttia koko ajan sekoitellen. Varo polttamasta mausteita. 

    Lisää kattilaan raastettu inkivääri, silputut aurinkokuivatut tomaatit, sipulit, fenkoliviipaleet ja tomaattipyree. Kuullota keskilämmöllä 3–4 minuuttia.

    Lisää vesi, fondi, sokeri ja sahrami. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 10 minuuttia.

    Lisää kookosmaito ja jatka hauduttamista vielä 5 minuuttia.

    Leikkaa lohifilee kuutioiksi, ripauta pinnalle suolaa ja lisää palat keittoon. Lisää silputtu korianteri. Lohipalat kypsyvät kuumassa keitossa parissa minuutissa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sokeria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    113 kcal
  • hiilihydraattia
    2.4 g
  • rasvaa
    9.1 g
  • proteiinia
    5.4 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta