KATSOMASI RESEPTIT
Ruusuvanukkaat

Resepti: Lunni leipoo

Ruusuvanukkaat

Resepti: Lunni leipoo

Ruusuvanukkaat

Ihastuttavat vaaleanpunaiset ja hennosti ruusulta maistuvat vanukkaat valmistuvat helposti muutamasta raaka-aineesta. Ruusuvanukkaat viimeistellään granaattiomenan siemenillä ja vaikka vaaleanpunaisilla vaahtokarkeilla.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Laita uuni lämpenemään 160 asteeseen.

    Mittaa maito ja kuohukerma kattilaan. Kiehauta ja ota pois levyltä, lisää ruusuvesi. Anna hieman jäähtyä.

    Sekoita vispilällä kulhossa keltuaiset ja sokeri, kaada joukkoon lämmin kerma ohuena nauhana samalla vatkaten. Varo lisäämästä kaikkea kermaa kerralla, jotteivat munat kypsy.

    Aseta neljä laakeaa kulhoa (halkaisija n. 10 cm) uunivuokaan, täytä kulhot kermaseoksella. Kaada kiehuvaa vettä uunivuokaan niin, että vesi ulottuu noin puoleen väliin kulhoja.

    Paista uunissa n. 20-30 minuuttia.

    Anna jäähtyä ja siirrä sitten jääkaappiin jäähtymään kunnolla. Viimeistele granaattiomenan siemenillä ja tarjoile kylmänä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    250 kcal
  • hiilihydraattia
    11.6 g
  • rasvaa
    22 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    71.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta