KATSOMASI RESEPTIT
Ruusutilan mutakakku

Resepti: Maku 03/2017

Ruusutilan mutakakku

Resepti: Maku 03/2017

Ruusutilan mutakakku

Suklainen mutakakku, jäädytetty jogurtti ja ruusuhillo on taivaallinen makuyhdistelmä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Mutakakku

Jäädytetty jogurtti

Tarjoiluun

Tee näin 2 t 45 min

2 t 45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t 15 min
  • Valmista ensin jäädytetty jogurtti. Vatkaa jogurttia ja glukoosisiirappia sähkövatkaimella pari minuuttia. Nosta seos pakastimeen ja sekoita sitä jäätymisen aikana noin puolen tunnin välein. Parin tunnin kuluttua jogurtti on jäätynyt.

    Vatkaa kakun munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu suklaa ja voi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää ne lopuksi varovasti taikinaan.

    Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (Ø 26 cm).

    Paista kakkua 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia. Kakku saa jäädä melko löysäksi keskeltä.

    Anna kakun jäähtyä ja irrota vuoasta. Ota samaan aikaan jogurtti huoneenlämpöön. Tarjoa jäädytetyn jogurtin ja ruusuhillon kanssa.

    Ohje: Tuuli ja Matti Kotaja

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    411 kcal
  • hiilihydraattia
    37.5 g
  • rasvaa
    26.5 g
  • proteiinia
    5.7 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta