KATSOMASI RESEPTIT
Ruusukaalisalaatti ja sinappikastike

Resepti: Fanni & Kaneli

Ruusu­kaa­li­sa­laat­ti ja sinappikastike

Resepti: Fanni & Kaneli

Ruusu­kaa­li­sa­laat­ti ja sinappikastike

Pannulla nopeasti paistettu ruusukaali maistuu ihanalta pekonin ja sinihomejuuston kanssa - sinappikastiketta unohtamatta!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 annosta

Kastike

Tee näin

  • Napsi ruusukaaleista uloimmat lehdet pois. Leikkaa ruusukaali noin 1/2 cm paksuisiksi siivuiksi. Jätä pois kannat.

    Paista pekonit pannulla rapeaksi. Nosta pekoni talouspaperin päälle lautaselle valumaan.

    Jätä noin ruokalusikallinen pekonin paistorasvaa pannulle. Lisää pannulle loraus oliiviöljyä. Laita viipaloidut ruusukaalit pannulle. Paista reilu viisi minuuttia kunnes ruusukaalit alkavat saada väriä pintaan.

    Kumoa ruusukaalit lautaselle. Lisää pekoni ja murenna päälle sinihomejuustoa.

    Sekoita kastikeainekset ja lusikoi salaatin päälle. Tarjoile lämpimänä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    651 kcal
  • hiilihydraattia
    0.1 g
  • rasvaa
    73 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.2 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta