KATSOMASI RESEPTIT
Ruusukaali-papupasta
GL
MA
MU

Resepti: Maku 06/2016

Ruusukaali-papupasta

Resepti: Maku 06/2016

Ruusukaali-papupasta

Ruusukaalit saavat pannulla paistettaessa ihanan aromin. Tässä on täydellinen syyspasta, joka sopii moneen ruokavalioon!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Valmista ruusukaali-papupasta näin:

    Huuhtele ja halkaise ruusukaalit, poista kovat kannat.

    Suikaloi punakaali ja hienonna sipulit.

    Paista ruusukaaleja pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä.

    Lisää punakaali ja sipulit. Paista vielä muutama minuutti.

    Mausta suolalla, pippurilla, chilillä ja sitruunalla.

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita paistettujen kasvisten joukkoon.

     

    Psst! Ihastuitko astioihin? Nämä kuvausastiat ja -liinat löydät Finnish design shopista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    224 kcal
  • hiilihydraattia
    30.1 g
  • rasvaa
    9.1 g
  • proteiinia
    5.1 g
  • kuitua
    2.4 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pasta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta