KATSOMASI RESEPTIT
Ruusukaali-papupaistos – värikäs lisuke lihalle
GL
MU

Resepti: Maku 02/2011

Ruusukaali-papupaistos – värikäs lisuke lihalle

Resepti: Maku 02/2011

Ruusukaali-papupaistos – värikäs lisuke lihalle

Ruusukaali-papupaistos on loistava lisäke lihalle! Kauniin värinen paistos syntyy porkkanoista, ruusukaaleista, pavuista ja sienistä.

ARVIOI
4.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Leikkaa pavuista päät pois. Kuori porkkanat ja leikkaa lanteiksi. Irrota ruusukaalista uloimmat lehdet yksi kerrallaan ja hienonna kaalin sisäosa.

    Keitä porkkanoita suolatussa vedessä noin 3 minuuttia.

    Lisää pavut ja jatka keittämistä toiset 3 minuuttia.

    Lisää vielä ruusukaalit ja anna kiehahtaa.

    Nosta kaikki kasvikset kattilasta suoraan kylmään veteen jäähtymään.

    Valuta jäähtyneet kasvikset hyvin.

    Leikkaa sienet puoliksi ja revi suikaleiksi.

    Paista kaikki vihannekset ja sienet nopeasti voissa pannulla.

    Mausta suolalla ja pippurilla.

    Tarjoa ruusukaali-papupaistos karitsan niskan ja kastikkeen kanssa.  

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    34 kcal
  • hiilihydraattia
    3.1 g
  • rasvaa
    1.6 g
  • proteiinia
    1.5 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pääsiäinen

    Lisää suosikiksi

    Tulosta