KATSOMASI RESEPTIT
Runebergin pannukeksi

Resepti: Perinneruokaa prkl

Runebergin pannukeksi

Resepti: Perinneruokaa prkl

Runebergin pannukeksi

Pannukeksi eli skillet cookie on yksi suuri keksi, minkä valmistus syntyy kokonaisuudessaan valurautapannulla. Tämän keksin makujen lähtökohta on runebergintorttu.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

kuorrute

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sulata voi valurautapannulla ja lisää sekaan sokeri. Anna sokerin hieman sulaa. Jäähdytä seos kädenlämpöiseksi ja lisää joukkoon kananmuna (jäähtymistä voi nopeuttaa kaatamalla seos toiseen kulhoon)

    Yhdistä kaikki kuivat ainekset sekä mausteet keskenään. Kaada pannulle ja sekoita tasaiseksi massaksi.

    Lusikoi päälle vadelmahilloa ja paista keksiä 175 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

    Jäähdytä keksi ja lisää päälle sokerikuorrute raidat.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    414 kcal
  • hiilihydraattia
    64.1 g
  • rasvaa
    15.6 g
  • proteiinia
    3.7 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta