Rukiinen broileri-pähkinäsalaatti
MU

Resepti: Maku 08/2006

Rukiinen broileri-päh­ki­nä­sa­laat­ti

Resepti: Maku 08/2006

Rukiinen broileri-päh­ki­nä­sa­laat­ti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 20 min

20 min
  • Valmista ensin kastike. Hienonna anjovisfilee haarukalla ja sekoita joukkoon kastikkeen muut aineet.

    Asettele salaatti lautaselle. Kuumenna pannulla rasva. Paista broilerinfilee täysin kypsäksi ja mausta se suolalla ja pippurilla. Nosta filee pannulta ja leikkaa haarukkapaloiksi.

    Huuhtaise pannu tarvittaessa ja lisää nokare voita tai öljyä. Kumoa pannulle ruisleipäkuutiot ja pähkinät. Kääntele aineksia muutaman minuutin ajan ja lisää valkosipuli edelleen paahtaen.

    Kokoa salaatti, broileri ja ruisleipä-pähkinäseos lautaselle. Vuole rukiisen broileri-pähkinäsalaatin päälle parmesaaninlastuja ja lusikoi päälle kastiketta.

    •Ruisleivän sijasta salaattiin sopii erinomaisesti myös makea limppu tai muut leivät. Pekaanipähkinät voit halutessasi vaihtaa esim. mantelirouheeseen.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    1107 kcal
  • hiilihydraattia
    38.9 g
  • rasvaa
    80.3 g
  • proteiinia
    58.1 g
  • kuitua
    14.7 g
  • suolaa
    3.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta