KATSOMASI RESEPTIT
Ruispaneroidut haukipyörykät

Resepti: Maku 03/2004

Ruispaneroidut haukipyörykät

Resepti: Maku 03/2004

Ruispaneroidut haukipyörykät

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Mittaa korppujauhot ja mausteet kulhoon. Sekoita joukkoon kerma ja anna turvota.

    Jauha paloitellut kalafileet monitoimikoneessa tai kahteen kertaan lihamyllyssä. Erottele munat ja lisää keltuaiset sekä korppujauho-kermaseos murekemassaan. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele kalaseokseen.

    Pyörittele murekemassa palloiksi kostutetuin käsin ja kierittele pyörykät ”huolimattomasti” sitruunapippurilla maustetuissa ruiskorppujauhoissa. Nostele uunipellille, leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia.

    Tuikkaa cocktailtikkuun pyörykkä ja retiisi. Tarjoa halutessasi suolaheinä- tai rucolapetiltä.

    •Pyörykät kannattaa valmistaa hyvissä ajoin ennen juhannuksen viettoon lähtöä. Voit vaikka pakastaa ne ja käyttää pyörykkäpussia kylmävaraajana ruokakassissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    138 kcal
  • hiilihydraattia
    5.9 g
  • rasvaa
    7.9 g
  • proteiinia
    10.8 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kesä


Laatinut:

Kuva:

Timo Viljakainen

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta