KATSOMASI RESEPTIT
Rucolavokki
GL
MA
MU

Resepti: Maku 02/2017

Rucolavokki

Resepti: Maku 02/2017

Rucolavokki

Kevyesti vokattu rucola on helppo kasvisruoka, joka maistuu nuudeleiden tai aromaattisen riisin kanssa. Keitä lisäkeriisi tai -nuudelit ensin, sillä itse rucolavokki valmistuu parissa minuutissa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 5 min

5 min
  • Huuhdo ja kuivaa rucola.

    Kuori ja leikkaa porkkana tikuiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet ja kevätsipulit.

    Kuumenna öljy pienessä vokissa tai pannulla. Lisää porkkanatikut, sipulit ja chili. Paista sekoitellen 1–2 minuuttia.

    Lisää soijakastike, hunaja ja sitruunamehu. Kääntele joukkoon rucola. Kuumenna vain sen verran, että rucola lämpenee. Mausta mustapippurilla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

    Tarjoa rucolavokki keitetyn basmatiriisin tai nuudeleiden kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    208 kcal
  • hiilihydraattia
    8.8 g
  • rasvaa
    17.4 g
  • proteiinia
    4.1 g
  • kuitua
    2.5 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta