KATSOMASI RESEPTIT
Rucolapesto
GL
MU

Resepti: Maku 02/2017

Rucolapesto

Resepti: Maku 02/2017

Rucolapesto

Rucola sopii mainiosti pestoon. Manteleista tehdyn pestokastikkeen maku on miedompi kuin hassel- tai saksanpähkinäpeston.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 5 min

5 min
  • Huuhdo ja kuivaa rucola.

    Pane rucola, karkeasti silputut tomaatit, mantelit tai pähkinät, parmesaaniraaste ja valkosipuli teholeikkuriin tai monitoimikoneeseen. Anna koneen käydä hetki.

    Lisää öljy ja sitruunamehu koneen käydessä.

    Mausta valmis pesto suolalla ja pippurilla.

    Käytä pesto pastaan sekoitettuna, salaatinkastikkeena tai keiton mausteena.

VINKKI

Rucolasta tehty pesto on monitoimikastike, jota voi sekoittaa pastaan tai käyttää salaatinkastikkeena.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    356 kcal
  • hiilihydraattia
    2.7 g
  • rasvaa
    34.9 g
  • proteiinia
    8.1 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta