KATSOMASI RESEPTIT
Rouskucannellonit

Resepti: Maku 04/2008

Rous­kucan­nel­lo­nit

Resepti: Maku 04/2008

Rous­kucan­nel­lo­nit

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Voitele uuninkestävä vuoka.

    Silppua rouskut pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipulit öljytilkassa ja lisää sienet. Mausta timjamilla, ruohosipulilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon lopuksi ranskankerma.

    Täytä cannellonit pikkulusikalla ja asettele vierekkäin uunivuokaan.

    Sekoita kasvisliemi ja ruokakerma ja kaada pastaputkien päälle. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.

    Kypsennä rouskucanneloneja 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    105 kcal
  • hiilihydraattia
    7.3 g
  • rasvaa
    6.6 g
  • proteiinia
    3.4 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis, Sienet, Italia


Laatinut:

Kuva:

Uzi Varon

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Sienet

    Lisää suosikiksi

    Tulosta