GL
MU
MA

Resepti: Maku 02/2003

Rousku-sipulisäilyke

Resepti: Maku 02/2003

Rousku-sipulisäilyke

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

1 annosta

Liemi

Tee näin 30 min

30 min
  • Keitä kangasrouskuja 5–10 minuuttia. Hienonna jäähtyneet rouskut pieneksi silpuksi, samoin sipulit.

    Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja pippurit. Kiehauta liemi. Lisää etikkaliemeen sieni-sipulisilppu ja keitä minuutin pari.

    Lusikoi seos puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje kansi heti, jäähdytä ja säilytä viileässä. Sieni-sipulisäilyke on valmista salaattiainesta pitkin talvea käytettäväksi.

    •Pienet sievät nappirouskut voit säilöä kokonaisina.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    424 kcal
  • hiilihydraattia
    76 g
  • rasvaa
    2.3 g
  • proteiinia
    10.6 g
  • kuitua
    8.2 g
  • suolaa
    19.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää aiheesta: Säilöntä

    Lisää suosikiksi

    Tulosta