KATSOMASI RESEPTIT
Riimihärkä
MU
GL

Resepti: Maku 03/2005

Riimihärkä

Resepti: Maku 03/2005

Riimihärkä

ARVIOI
2.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 4 t 20 min

4 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
4 t
  • Puhdista naudan filee kalvoista. Sekoita mausteet ja pyöräytä ne fileen pintaan. Kääri filee kelmuun tai muovipussiin ja pane pakastimeen noin 4 tunniksi.

    Leikkaa filee leikkelekoneella tai terävällä veitsellä ohuen ohuiksi viipaleiksi. Asettele riimihärkäviipaleet laakealle tarjoiluvadille, ripottele huuhdotut rucolanlehdet ja ohuet juustoviipaleet lihan päälle. Pirskottele rypsiöljy riimihärkäsalaatin päälle viimeiseksi.

    •Pakasta liha jo edellisenä päivänä ja leikkaa vasta tarjoilupäivänä viipaleiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    185 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    12.8 g
  • proteiinia
    17.3 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    1.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

60% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Ei maistunut1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta