KATSOMASI RESEPTIT
Rieskakupit ja savuporotäyte

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Rieskakupit ja savuporotäyte

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Rieskakupit ja savuporotäyte

Näyttävät rieskakupit syntyvät helposti piparimuotin ja muffinipellin avulla.

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Leikkaa piparkakkumuotilla 12 palaa rullarieskoista ja asettele ne muffinivuoan koloihin. Paista uunissa 200 asteessa 5 minuuttia. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia ja irroita varovasti rieskakupit muffinivuoasta.

    Hienonna kylmäsavustettu poro. Sekoita kylmäsavustettu poro, punasipuli, piparjuuri ja ranskankerma hyvin keskenään. Mausta savuporotäyte suolalla ja mustapippurilla. Anna savuporotäytteen maustua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia.

    Lusikoi savuporotäytettä rieskakuppeihin. Viimeistele ripottelemalla hienonnettua ruohosipulia pinnalle.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    128 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    4.5 g
  • proteiinia
    21.6 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    4.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

alkuruoka, rieska, poro


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta