KATSOMASI RESEPTIT
Ricotta-possutäytteiset pastasimpukat

Resepti: Fanni & Kaneli

Ricotta-pos­su­täyt­tei­set pastasimpukat

Resepti: Fanni & Kaneli

Ricotta-pos­su­täyt­tei­set pastasimpukat

Täytä isot simpukkapastat ricotta-possutäytteellä ja paista ne tomaattikastikkeessa kaikessa rauhassa uunissa. Tämä pastavuoka ihastuttaa takuuvarmasti italialaisen ruoan ystävän!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Keitä isot simpukan muotoiset pastat. Vähennä keittoaikaa muutamalla minuutilla pakkauksen ohjeesta, jotta pasta jää hieman raa'aksi. Valuta pastat kuivaksi siivilässä ja levitä ne jäähtymään leivinpaperin päälle uunipellille.

    Valmista täyte. Sekoita possunjauheliha, ricotta ja pankokorppujauhot ja kananmuna. Raasta joukkoon valkosipulinkynnet ja parmesaani. Sekoita täytteeseen hienonnettu lehtipersilja ja 1/2 dl kuohukermaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Sekoita tomaattikastikkeeseen 1/2 dl kuohukermaa. Lusikoi puolet kastikkeesta ison uunivuoan (32 x 24 cm) pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

    Täytä jäähtyneet simpukkapastat liha-ricottatäytteellä. Lado täytetyt pasta lähekkäin vuokaan tomaattikastikkeen päälle.

    Levitä tomaattikastiketta täytettyiden simpukoiden päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

    Peitä vuoka foliolla. Paista 175 asteisessa uunissa 45 minuuttia. Ota folio pois ja nosta uunin lämpö 200 asteeseen. Paista 15-20 minuuttia kunnes pinta kuplii herkullisesti. Ota paistos uunista ja anna tekeytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    310 kcal
  • hiilihydraattia
    51.5 g
  • rasvaa
    7.5 g
  • proteiinia
    8.3 g
  • kuitua
    2.8 g
  • suolaa
    22.1 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta