KATSOMASI RESEPTIT
Rapeat pistaasikeksit
GL

Resepti: Maku 02/2017

Rapeat pistaasikeksit

Resepti: Maku 02/2017

Rapeat pistaasikeksit

Pistaasikeksien rapeus ja maku syntyvät voilla. Voit leipoa keksit jo hyvissä ajoin purkkiin odottamaan, sillä ne säilyttävät rapeutensa kannen alla.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 3 t

3 t
{
AKTIIVINEN
1 t
PASSIIVINEN
2 t
  • Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää muna edelleen vatkaten.

    Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet. Lisää ne taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

    Muotoile taikinasta tanko (Ø 4 cm). Kierittele se rouhituissa pistaaseissa.

    Kääri taikinatanko leivinpaperiin ja nosta se jääkaappiin pariksi tunniksi tai yön ajaksi.

    Leikkaa tangosta noin puolen sentin paksuisia viipaleita leivinpaperin päälle pellille. Ripottele viipaleille pistaasirouhetta.

    Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    474 kcal
  • hiilihydraattia
    61.4 g
  • rasvaa
    24.3 g
  • proteiinia
    2.3 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Gluteeniton leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta