KATSOMASI RESEPTIT
Rapeaksi paistettu silli

Resepti: Maku 04/2016

Rapeaksi paistettu silli

Resepti: Maku 04/2016

Rapeaksi paistettu silli

Silli on ihanaa lämpimänäkin. Pankojauhoissa käännelty ja rapeaksi paistettu silli on herkkua esimerkiksi perunasalaatin kanssa. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Valmista rapeaksi paistettu silli näin:

    Huuhtaise sillifileet, kuivaa ne hyvin talouspaperilla ja leikkaa kolmeen osaan.

    Kääntele palat ensin jauhoissa, sitten rikkivatkatussa munassa ja lopuksi sitruunankuoriraasteella maustetuissa pankojauhoissa.

    Kuumenna öljy-voiseos pannulla. Paista paneroidut sillipalat kauniin ruskeiksi kohtalaisella lämmöllä molemmin puolin.

    Tarjoa paistettu silli heti varhaisperunasalaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    289 kcal
  • hiilihydraattia
    15.1 g
  • rasvaa
    20.5 g
  • proteiinia
    11.4 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    8.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Juhannus

    Lisää suosikiksi

    Tulosta